Graham Hansen gikk skadd av banen i mesterligatriumf

Caroline Graham Hansen bidro til scoring nummer to, men forlot så banen med skade da Barcelona slo Manchester City 3-0 i kvartfinalen i mesterligaen onsdag.

Ifølge rapportene spilte Graham Hansen en ny god kamp før hun måtte kaste inn håndkleet. Den norske landslagspilleren hadde et par-tre gode muligheter tidlig i kampen, men alle gangene ble enten skuddet blokkert eller gikk utenfor.

Det gikk nesten en hel omgang før vertene fikk uttelling. Da var Asisat Oshoala våkent framme på pasningen fra Mariona Caldentey etter at City ikke klarte å rydde ballen unna etter et frispark i farlig posisjon.

Oshoala plasserte ballen i hjørnet bak City-keeper Ellie Roebuck.

Sju minutter etter hvilen ble målscorer Oshoala stoppet med ulovlige midler inne i feltet. Mariona Caldentey scoret sikkert på den påfølgende straffen. Graham Hansen var sentral i oppbygningen av angrepet som ga straffespark.

Deretter fikk gjestene muligheten til å redusere og skaffe seg et viktig bortemål da Lauren Hemp ble felt av Barcelonas Maria Leon innenfor 16-meteren. Chloe Kelly valgte å bruke kraft fra krittmerket, men klarte ikke å få ballen forbi Barcelona-målvakten Sandra Paños.

Etter 62 minutter ble Graham Hansen byttet ut etter å ha pådratt seg en skade. Hun gikk haltende av banen.

Jennifer Hermoso satte inn 3-0 med tre minutter igjen av kampen.

Returkampen spilles i Manchester neste onsdag.